Boot Terrasje Speciaal

Home » Terrasje Speciaal » Boot terrasje speciaal

Ontdek het Terrasje Speciaal

Varen met een Knipoog – Het Eerste Varende Terras van Groningen!Terrasje Speciaal biedt een unieke combinatie van de ontspanning van een terras en de magie van een rondvaart, waardoor het de ultieme bestemming is voor iedereen die Groningen vanaf het water wil ervaren.

Maar wat maakt onze boot echt speciaal? Hier zijn de highlights die je niet mag missen:

1. Flexibel Cabriodak voor Elk Weertype
Ongeacht het weer, bij Terrasje Speciaal zit je altijd goed. Ons innovatieve cabriodak kan volledig open op zonnige dagen voor een onbelemmerd uitzicht op de lucht, en sluit snel om comfort en droogte te garanderen bij een onverwachte regenbui.

2. Compleet Uitgeruste Bar
Geniet van een uitgebreide selectie drankjes en hapjes aan onze bar, van zomerse biertjes en verfrissende wijnen tot warme (vega) snacks. Alles is aanwezig voor een perfecte borrel of feest aan boord.

3. Ruimte voor Grote Groepen
Met plaats voor 78 personen is Terrasje Speciaal perfect voor zowel intieme bijeenkomsten als grote groepsactiviteiten, zoals bedrijfsuitjes, verjaardagen, en meer.

4. Sfeervolle Verlichting en Gezellige Setup
Na zonsondergang creëert onze sfeervolle verlichting een charmante ambiance, terwijl de comfortabel ingerichte zitplaatsen met zachte kussens een gezellige sfeer bevorderen.

5. Unieke Evenementen en Activiteiten
Wij bieden een scala aan activiteiten en evenementen aan boord, van levendige dansavonden tot ontspannende bingo te water. Houd onze eventkalender bij voor de laatste updates.

6. Toilet aan Boord
Voor extra gemak tijdens langere tochten is er een schoon en toegankelijk toilet aan boord. Je hoeft je geen zorgen te maken over comfort, zelfs niet tijdens langere vaarten.

7. Handige Opstaplocatie en Vaste Afvaarttijden
Onze boot vertrekt vanaf een gemakkelijk bereikbare locatie tegenover het Centraal Station van Groningen, met vaste tijden waardoor je jouw dag moeiteloos kunt plannen.

8. Top Service van Onze Vriendelijke Crew
Onze crew zorgt ervoor dat aan al je behoeften wordt voldaan, zodat je ontspannen kunt achterover leunen en genieten van je tijd op het water.

Stap aan boord van Terrasje Speciaal voor een onvergetelijke ervaring waarbij varen, gezelligheid en ontspanning naadloos samenkomen. Reserveer nu en maak je klaar voor het beste dat Groningen te bieden heeft, vanaf het water!

Contact en reserveren

Jouw rondvaart met Terrasje Speciaal

Zin in een middagje op het water? Stap aan boord op een van de afvaartijden! Reserveren kan ook tot groepen van 10 personen. Zijn jullie met meer? Doe dan even een belletje vooraf. Je kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier gebruiken.

Tot snel op Terrasje Speciaal!

Sfeerimpressie Terrasje Speciaal

Meest gestelde vragen

Ben je klaar voor de ultieme varende terraservaring? Kom langs of reserveer en stap aan boord bij Terrasje Speciaal!

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Bij regen varen we gewoon door met het 'cabriodak' dicht, zodat iedereen droog blijft.

Is er een WC aan boord?

Natuurlijk! Terrasje Speciaal is naast een complete bar ook voorzien van Toilet voor de hoge nood.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

We hebben een volledig uitgeruste bar aan boord, dus helaas is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

Hoe kan ik een groepsreservering maken?

Voor groepsreserveringen kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen via 050 211 25 28.

Hoeveel kost het om op te stappen?

Je kunt opstappen voor 10,- euro. Dit wordt na de vaart afgerekend vanaf je tafel.

Op welke dagen varen jullie op het water van Groningen?

We varen standaard tussen woensdag en zondag en natuurlijk als het super mooi weer is!

Hebben jullie opties voor vegans of uitzonderingen op basis van allergieën?

Onze menukaart is zo samengesteld dat deze voor iedereen passende opties heeft. Ontdek de variaties aan boord van onze boot!