Terrasje Speciaal

Specialer wordt het niet!

Bekijk ons concept

“Terrasje Speciaal”

Varen, drankjes, Genieten!

Rondvaart Groningen

Maar dan net even anders!

Is het een rondvaartboot? Ja! Is het een terras? Ja! Terrasje Speciaal is het eerste varende terras van Groningen. Zo combineren we op een wel heel speciale manier de ervaring van een rondvaart over het water van Groningen met de sfeer en gezelligheid van een hapje en drankje op een terras. Terrasje Speciaal is dus geen klassieke rondvaart met een gids die in drie talen de geschiedenis van Groningen doorneemt. Maar het is wel een van de gezelligste terrassen van de stad die ook nog eens vaart – of hadden we dat al gezegd? Wanneer de zon schijnt, gaat ons ‘cabriodak’ natuurlijk open en als er een buitje komt, zit je gewoon lekker droog.

Net als een rondvaartboot werken we met vaste afvaarttijden en een vaste locatie waar je op kunt stappen: wel zo gemakkelijk. Bereid je daarnaast alvast voor op gezellige events: van dansen op hitjes tot bingo te water.

Sta je te popelen om op te stappen? Bekijk hier de afvaarttijden van Terrasje Speciaal.

Hou de eventkalender in de gaten voor speciale feestjes en andere evenementen op ons varende terras.

Good to know

Stap aan boord van Terrasje Speciaal. Elk hele uur kun je opstappen en direct genieten van een unieke beleving op het water. Je vindt ons aan de vaart tegenover het centraal station. Bestel drankjes aan de bar en betaal eenvoudig ter plekke of vanaf je tafel. Of het nu zonnig is of regent, dankzij ons automatische “cabriodak” zit je altijd comfortabel met je vrienden.

agsdix-smt2-location-on

Opstappen

Het terrasje vaart vanaf het Centraal Station Groningen. Elk uur kun je op of afstappen en
direct genieten van deze unieke beleving.

agsdix-smt3-wb-sunny

Cabriodak

Terrasje Speciaal heeft een automatisch cabriodak, zodat je zowel bij regen als zon volop kunt genieten op het water!

agsdix-smt2-local-drink

Eten en drinken

Onze boot is voorzien van een complete bar met zomerse biertjes, frisse wijnen en heerlijke warme (vega) hapjes om de borrel compleet te maken.

Boot huren Groningen - schipper
Boot huren Groningen - schipper

Over de boot

Terrasje Speciaal
Varen met een Knipoog – Het Eerste Varende Terras van Groningen!

Met Terrasje Speciaal is geen gracht te smal en geen terrasstoel te breed. Nou ja, een oceaanvaart zit er misschien niet in, maar voor een gezellig tochtje over het water van Groningen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze varende terrasboot biedt ruimte aan maximaal 78 dorstige en zonaanbiddende personen, een gezellige boel dus!

Hoewel de stoelen lekker knus zijn opgesteld, zijn ze gelukkig voorzien van comfortabele kussens, zodat je na een paar uurtjes varen nog steeds normaal op het vaste land kunt plaatsnemen. En terwijl je lekker van het zonnetje geniet, serveert onze crew je de beste drankjes – direct aan boord! Ja, we weten het: een terras aan wal kan daar niet aan tippen.

Of je nu wilt varen met je vrienden, collega’s of de schoonfamilie (yep, zelfs zij kunnen mee), met Terrasje Speciaal wordt het gegarandeerd lachen, gieren en borrelen. En als de zon ondergaat, gaan onze sfeervolle verlichting aan en wordt het feestje compleet.

Wat je kunt verwachten:

  • Complete bar aan boord: Heerlijk gekoelde drankjes en warme hapjes.
  • Groepen tot 78 personen: Genoeg plek voor jou en al je vrienden.
  • Schipper mee aan boord: Geen zorgen over wie moet sturen.
  • WC aan boord: Voor de hoge nood zonder van boord te hoeven stappen.

Dus, zie je het al voor je? Zon, water, drankjes, goede gesprekken en de beste hitjes – dat is Terrasje Speciaal!

Jouw rondje met Terrasje Speciaal

Zin in een middagje op het water? Stap aan boord op een van de afvaartijden! Reserveren kan ook tot groepen van 10 personen. Zijn jullie met meer? Doe dan even een belletje vooraf. Je kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier gebruiken.

Tot snel op Terrasje Speciaal!

Boek nu