Arrangementen

Home » Arrangementen

 

Of je nu iets speciaals te vieren hebt, of gewoon een gezellige dag op het water wil beleven: de arrangementen van Bootje Speciaal vallen altijd goed in de smaak. Beloofd! Kies voor alleen een drankenarrangement of maak een combinatie van verschillende arrangementen. Had je iets anders voor ogen? Neem contact op en overtuig ons van jouw goede ideeën!

Bootje Speciaal

 • Drankjes op nacalculatie
  Je betaalt een vast uurtarief voor de boot. Na afloop van de boottocht wordt er berekend hoeveel drankjes er zijn genuttigd. Betaal je drankjes vervolgens gemakkelijk contant of per factuur bij de schipper. Je hebt de keuze uit bier, wijn en verschillende soorten frisdranken. En dat allemaal gekoeld!

   

  160 per uur | 110. voor elk extra uur

Bootje Extra Speciaal

 • Onbeperkt drinken
  Ga je liever voor wat (of een heleboel) extra’s? Met dit arrangement hoef je je niet meer druk te maken over de kosten. Die staan al vast namelijk! Handig als jouw metgezellen wel van een borreltje houden. Je hebt de keuze uit bier, wijn en verschillende soorten frisdranken. En dat allemaal gekoeld!

  22 p.p. per uur | 10 p.p. voor elk extra uur

Bootje BOB

  • Borrelhapjes on board
   Nog een lekker hapje bij je borrel? Onze borrelplank bestaat uit verschillende warme en koude hapjes, van bitterballen tot aan diverse kaasjes. Wie houdt daar nou niet van?

   8 p.p.

Bootje BBQ

  • Barbecue
   Ideaal als afsluiter van een heerlijke dag op het water, of als start van een gezellige avond. Met ons BBQ-arrangement geniet je van diverse soorten vlees, salades, sauzen en lekkere broodjes met smeersels.

   20 p.p.

Bootje Speciaal-bier

  • Speciaalbier (4 p.p.)
   Voor als je eens wat anders wilt dan een pilsje. Als je een liefhebber bent van speciaalbiertjes mag het Bootje Speciaal-bier arrangement niet ontbreken. Proost!

   20 p.p.

Reserveer nu jouw rondje met Bootje Speciaal

Zin in een middagje op het water? Of heb je een speciale gelegenheid voor de boeg? Reserveer nu jouw Bootje Speciaal! Kies voor een van onze arrangementen of doe een belletje bij speciale wensen. Geen zin om te bellen? Dan kan je gelukkig ook gewoon het contactformulier gebruiken.

Reserveer nu jouw rondje met Bootje Speciaal

Zin in een middagje op het water? Of heb je een speciale gelegenheid voor de boeg? Reserveer nu jouw Bootje Speciaal! Kies voor een van onze arrangementen of doe een belletje bij speciale wensen. 

Geen zin om te bellen? Dan kan je gelukkig ook gewoon het contactformulier gebruiken.

Boek nu