Arrangementen

Home » Arrangementen

 

Of je nu iets speciaals te vieren hebt, of gewoon een gezellige dag op het water wil beleven: de arrangementen van Bootje Speciaal vallen altijd goed in de smaak. Beloofd! Kies voor alleen een drankenarrangement of maak een combinatie van verschillende arrangementen. Had je iets anders voor ogen? Neem contact op en overtuig ons van jouw goede ideeën!

Bootje Speciaal

  • Bootje Speciaal
    Je betaalt per tijdsduur een vast bedrag voor de boot + schipper. Er zijn verschillende arrangementen die je daarbij kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld Bootje Extra Speciaal met onbeperkt drinken! Of geniet van de rijk gevulde BBQ bij Bootje BBQ. Ook zijn er andere arrangementen waar je uit kunt kiezen.

1,5 uur: €150

2 uur: €210

Bootje Extra Speciaal

  • Onbeperkt drinken
    Ga je liever voor wat (of een heleboel) extra’s? Met dit arrangement hoef je je niet meer druk te maken over de kosten. Die staan al vast namelijk! Handig als jouw metgezellen wel van een borreltje houden. Je hebt de keuze uit bier, wijn en verschillende soorten frisdranken. En dat allemaal gekoeld!

1,5 uur: €24,50 p.p.

2 uur: €26,50 p.p.

Bittergarnituur

Geniet van eindeloze hapjes terwijl je de prachtige grachten verkent: onze rondvaart biedt onbeperkte bittergarnituur, een ware traktatie voor de smaakpapillen op het water!

€7,50 p.p.

Barbecue

Ervaar de ultieme private dining op het water met onze barbecue. Geniet van meer dan genoeg vlees (geen horeca porties), lekkere broodjes met smeersels en een adembenemend uitzicht. (maximaal 25 personen)

€32,99 p.p.

Bootje Speciaal-bier

Laat je verrassen met het Bootje Speciaal-bier arrangement tijdens de rondvaart. Geniet van 4 speciaal biertjes per persoon en ontdek nieuwe smaken.

€12,99 p.p.

Boot Cuisine

Wil je genieten van smakelijke kleine snackjes maar wil je meer dan alleen bittergarnituur? Wij bieden een verrukkelijk menu aan met een variatie aan overheerlijke hapjes zoals garnalen, kipspiesjes en meer.

€14,50 p.p.

Bubbels aan boord

Zin om kurken te knallen aan boord? Voeg bubbels toe aan je rondvaart voor een ultieme feestervaring. Voor de Mimosa liefhebbers is er ook verse jus d’orange aanwezig (op aanvraag)..

€10,- p.p.

Zondag familie arrangement

Beleef een heerlijke zondag samen met het hele gezin op onze rondvaartboot! Geniet van het prachtige uitzicht, ontspannen sfeer en interessante beziens-waardigheden terwijl je door de grachten vaart.

Prijs op aanvraag

Reserveer nu jouw rondje met Bootje Speciaal

Zin in een middagje op het water? Of heb je een speciale gelegenheid voor de boeg? Reserveer nu jouw Bootje Speciaal! Kies voor een van onze arrangementen of doe een belletje bij speciale wensen. Geen zin om te bellen? Dan kan je gelukkig ook gewoon het contactformulier gebruiken.

Reserveer nu jouw rondje met Bootje Speciaal

Zin in een middagje op het water? Of heb je een speciale gelegenheid voor de boeg? Reserveer nu jouw Bootje Speciaal! Kies voor een van onze arrangementen of doe een belletje bij speciale wensen. 

Geen zin om te bellen? Dan kan je gelukkig ook gewoon het contactformulier gebruiken.

Boek nu