Mooi weer garantie

Home » Mooi weer garantie

 

Annuleer bij slecht weer

Indien het weer tegenvalt, wat natuurlijk erg vervelend kan zijn – en dat begrijpen wij maar al te goed – bieden wij jou de optie om een ‘mooi weer garantie’ aan je reservering toe te voegen. Hiermee kun je binnen 24 uur voor vertrek je reservering annuleren in geval van ongunstige weersomstandigheden. 

Onder ‘slecht weer’ verstaan wij:

^

Er valt op het geboekte tijdstip meer dan 1,8 mm neerslag

^

Er staat windkracht 5 of hoger

^

Het is kouder dan 10 graden

Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn afhankelijk van de weersvoorspellingen van Buienradar. We baseren ons op het weerbericht dat Buienradar per uur verstrekt, en de voorwaarden zijn van toepassing op de geboekte uren. Je kunt het overzicht bekijken via de knop hieronder:

Wat mag het kosten?

Voor de ‘mooi weer garantie’ rekenen wij geen extra kosten! Op deze manier houden we het voor elkaar leuk en ook dat maakt Bootje Speciaal de ideale keuze voor een leuke rondvaart!

Reserveer nu jouw rondje met Bootje Speciaal

Zin in een middagje op het water? Of heb je een speciale gelegenheid voor de boeg? Reserveer nu jouw Bootje Speciaal! Kies voor een van onze arrangementen of doe een belletje bij speciale wensen. Geen zin om te bellen? Dan kan je gelukkig ook gewoon het contactformulier gebruiken.

Reserveer nu jouw rondje met Bootje Speciaal

Zin in een middagje op het water? Of heb je een speciale gelegenheid voor de boeg? Reserveer nu jouw Bootje Speciaal! Kies voor een van onze arrangementen of doe een belletje bij speciale wensen. 

Geen zin om te bellen? Dan kan je gelukkig ook gewoon het contactformulier gebruiken.

Boek nu